Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast

Dobbelt Ds Halloween Film Program

29. Oktober 2009

Savner du inspiration til Halloween film programmet? Bare tag det helt roligt, Dobbelt D har planlagt en killer aften til dig, med fem fantastiske, uhyggelige, gyselige Halloween film.

Film #1: Invasion of the Body Snatchers (1978)

The seed is planted... The terror grows.

Vi starter med lidt snigende uhygge i form af Philip Kaufmans 1978 remake af Invasion of the Body Snatchers (1956). Donald Sutherland er manden, der opdager, at rumvæsner stille og roligt er ved at overtage hele menneskeheden. 70'er stemningen holder endnu, og slutningen giver os stadig søvnløse nætter,

Film #2: The Fly (1986)

Be afraid. Be very afraid.

David Cronenbergs The Fly byder på en god gang body-horror. Vanviddet lurer i skyggerne når Jeff Goldblum eksperimenterer med videnskaben, med katastrofale følger. Det var dengang Geena Davis var hot.

Film #3: Halloween (1978)

The night HE came home!

John Carpenters klassiske gyser MÅ naturligvis stå på ethvert Halloween program. Carpenters film dannede skole for en helt generation af gysere, og så gjorde filmen Jamie Lee Curtis til en vaskeægte scream queen. Og skrig, det skal der jo til, når det er Halloween.

Film #4: Session 9 (2001)

Fear is a place.

Nu bliver det rigtig nasty! Vi befinder os nemlig på den værste gyser-location af alle... Et sindssyge hospital. David Caruso, Paul Guilfoyle og Brendan Sexton III er nogle af de skuespillere, der må gå så grusomt meget igennem. Brad Anderson, der også lavede den modbydelige The Machinist, instruerer.

Film #5: Valgfri film

Vi slutter af med en valgfri film i den lettere klasse, for lige at komme ned på jorden igen.God Fornøjelse!

David Bjerre og Dennis Rosenfeld
Dobbelt D