Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast

SMS Anmeldelse: Megafault

af David Bjerre - 27. December 2009

Normalt, når Dobbelt D laver en SMS anmeldelse, er det fordi vi keder os under en film og begynder at SMS'e frem og tilbage. Den følgende anmeldelse er lidt anderledes, fordi kun den ene af os var vågen under filmen, hvorfor den anden ikke rigtig kunne svare på beskederne. Ikke desto mindre mener vi, at dem, der føler sig fristet til at tjekke filmen ud kan få noget ud af anmeldelsen alligevel.

Men først historien kort...

Historien

I den mest geniale casting, siden Denise Richards spillede en atom fysiker i The World is Not Enough, ses Brittany Murphy, som jordskævlseksperten Dr. Amy Lane, der netop har overtaget jobbet, som leder for et eller andet jordskævls-advarsel-forsknings-center.

Samtidigt følger vi Eriq La Salle, som nedrivningseksperten Boomer, der netop er ved at fjerne en hel klippevæg med en gigantisk eksplosion. Eksplosionen udløser et mega jordskælv og pludselig begynder en mega revne at knække området i to dele! Men det stopper ikke der... Revnen fortsætter gennem landet og truer med at knække USA over på midten.

Kan Brittany og Eriq sammen redde verdenen og ikke mindst deres familier? Eller må de overgive sig til "the megafault"?

Megafault

SMS Anmeldelse

Og nu... Selve anmeldelsen.

Men først en SPOILER WARNING! Slutningen bliver afsløret til allersidst!

And there you have it.

Megafault

Afrunding

Ikke overraskende ligger denne film fra The Asylum ikke just i den bedste ende. Den er faktisk så håbløs, at den ikke en gang kan ses med et smil på læben, som Mega Shark vs. Giant Octopus kunne... Desværre.

At folk som Brittany Murphy, Eriq La Salle og Bruce Davidson kan lokkes til at deltage i sådan noget trash her er ikke rigtig til at forstå, at de kan levere så utroværdige og pinlige præstationer er endnu mere uforståeligt! Næsten lige så uforståeligt som det laser-fryse-våben de prøver at redde verden med i Megafault...

Links