Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast

SMS Anmeldelse: How to Be

af David Bjerre - 24. Maj 2009

I stedet for at udsætte vores lyttere for en anmeldelse af How to Be. Præsenterer vi her for første gang en Dobbelt D SMS anmeldelse.

Det er sådan, at når vi ser film - en film, der ikke lever op til vores forventninger, eller er kedelige - så SMSer vi til hinanden i løbet af showet. Somme tider bare et par enkelte beskeder, andre gange hele romaner.

Men først historien kort...

Historien

Robert Pattinson (yup, det er ham fra Twilight) spiller den talentløse musikker Art, der lever et koldt trøstesløst liv. Han forældre bryder sig ikke om ham, hans kæreste er lige skredet, hans venner er ubrugelige og hans store passion her i livet - at spille og synge sine egne sange - er han ikke specielt god til. Han er kronisk deprimeret og kan ikke rigtig se en mening med livet.

Men så en dag samlet han selvhjælp bogen "It's Not Your Fault" op og begynder at læse i den. Den er fuld at gode råd til at få sit liv på ret køl, men for at udnytte den fuldt ud inviterer Art forfatteren Dr. Ellington, en pæn ældre herre, til at bo hos sig i et stykke tid. I løbet af de kommende dage vil han konfrontere og undersøge alle de ting, der gør ham ulykkelig, i et håb om at vende strømmen og blive et lykkeligt menneske.

How to Be

SMS Anmeldelse

Og nu... Selve anmeldelsen.

And there you have it.

Afrunding

Sorry piger, men de har fået jeres beautiful hunk til at ligne en grim, usoigneret taber.

Har vi nu endeligt fået bevist, at bare forbi en film er dårligt skudt, usammenhængende og fuld af ubehagelige pauser er den ikke nødvendigvis dyb og meningsfyld?

Skulle der stadig være nogen, der vil udsætte sig for dette show, så vær opmærksom på at DVDen ikke indeholder tekster, så dialogen er umulig at høre i flere scener.

Links