Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast

SMS Anmeldelse: Hannah Montana The Movie

af David Bjerre og Dennis Rosenfeld - 5. September 2009

Normalt ville vi kun lave en SMS anmeldelse til film, der IKKE kommer med i showet, men vi synes simpelthen, at den debat vi havde mens David så Hannah Montana The Movie var sjov nok til at lægge online alligevel. Selve lyd-anmeldelsen kan høres i Episode 65, men her kommer altså den SMS udveksling, der foregik løbende under filmen.

Men først historien kort...

Historien

Miley Cyrus spiller Miley Stewart, en frisk ung pige, der lever et dobbeltliv, som superstjernen Hannah Montana. Da Hannah/Miley glemmer sin bedste venindes fødselsdag går det op for hendes far (Mileys rigtige far Billy Ray), at hun har mistet kontakten med sine rødder. Han beordrer hende på ferie i sin lille fødeby i Tennessee, så hun kan genfinde "the country girl inside".

Det bliver en hård tur, men stille og roligt begynder Miley at overveje om hun overhovedet vil være Hannah Montana mere.

How to Be

SMS Anmeldelse

Og nu... Selve anmeldelsen.

And there you have it.

Afrunding

Der er vel ikke så meget mere at sige. Enten kan man lide Hannah Montana, eller også får man lyst til at sluge en håndgranat når hun begynder at synge. Hører man til sidstnævnte gruppe kan man roligt springe denne film over.

Links